Nieuws van 2017
Wereldlichtjesdag
Kaarsen branden wereldwijd Zondag 10 december 2017

Elke tweede zondagvan december is het
    "Wereldlichtjesdag" of " Worldwide Candle Lighting"

Om 19 uur steken mensen in de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.
Een kring van kaarslicht flakkert rond de wereld. Symbolisch voelen we dan mogelijk iets van de warmte van de vriendschap tussen alle ouders van een overleden kind. Het maakt de gedachte aan het pijnlijk gemis misschien iets draaglijker.
Op Google vind je info over georganiseerde wereldlichtjesdagen in verschillende Vlaamse steden.

De Warmste week

De Warmste week van Music For Life is er opnieuw van 18 tot en met 24 december.

Vanaf september kunnen via www.dewarmsteweek.be acties worden geregistreerd.

Wij zijn één van de vele goede doelen waaraan een actie kan worden gekoppeld.

Ben je zelf, je buren, familie of vrienden op zoek naar een goed doel, dan willen wij graag dat goede doel zijn.
Wandeling 2 december


De wandeling van 2 december wordt een korte wandeling, want het is ons gelukt om op die dag een afspraak met de Sint te versieren. Blokkeer de datum in jullie agenda, het wordt een zeer speciale, niet te missen ILV-activiteit met ook nog een bezoekje aan een zorgboerderij.
KOMMIL FOO

We zijn heel blij dat Kommil Foo ook een voorstelling van hun nieuwste show ‘Schoft’ ten voordele van Ik Leef Verder wil opvoeren. De voorstelling gaat door op 22 maart 2018 om 20u15 in de Arenbergschouwburg te Antwerpen. Ik Leef Verder heeft 100 kaarten beschikbaar, die wij vanaf nu al aan jullie kunnen aanbieden. De kaarten kosten 27 euro en zijn te reserveren door het juiste bedrag, met in de mededeling de vermelding van je naam en mailadres, over te schrijven op ons rekeningnummer BE71 8601 0958 9669. Zodra het geld op onze rekening staat ontvangt u een bevestigingsmail.

Om kort even aan te geven waar het over gaat en hoe goed de show is:

 

SCHOFT


Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is... het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt.

Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan. Om dan weer te struikelen... Dat dat dan troostend is. En om te lachen, dat zeker!

 

De Morgen: Met de nieuwe voorstelling Schoft pakt Kommil Foo je bij je nekvel en slingert je van de ene emotie naar de andere, om te eindigen met (een sprankje) hoop.

 

Knak Focus: Na dertig jaar eigen lief en leed gedeeld te hebben met hun publiek, focussen de broers Walschaerts zich in Schoft op het lief en leed van de mensheid. Dat is voor hen en voor ons even wennen, maar het resultaat is er niet minder ontroerend én plezant om.


Kerstboomverbranding tvv Ik Leef Verder

Wij danken de vzw Feestend Beert om de opbrengst van de kerstboom verbranding te schenken aan ILV.

Bedankt bestuur van Feestend Beert !Tombola van de gezinsbond Beert


Wij Danken de gezinsbong van Beert omdat ze de opbrengst van hun tombola tijdens het Italiaans etentje  geschonken hebben aan ILV

 Bedankt bestuur van de gezinsbond !Welkom Pauline

Proficiat voor mama Sofie en papa Mathias, ook aan fiere grote zus Hanne.

 Oma Josiane en opa Marc zijn fiere grootouders.

Kerstboomverbranding tvv Ik Leef Verder


Terug naar nieuws