Nieuws Van 2014   


Wandeling Heusden-Zolder


Op 17 mei 2014 zal onze volgende ILV-wandeling doorgaan! We trekken hiervoor naar de omgeving van het Circuit van Zolder.

Plaats van bestemming is een wandeling in de Lage Kempen. Tussen 13u30 en 14u00 komen we samen in  Taverne Sint-Job Sint-Jobstraat 88, 3560 Heusden-Zolder.

Vandaar vertrekt de wandeling ‘Bolderberg-Viversel’ voor een afstand van 5,3km. Het grootste deel van de tocht is door het bos en langs de vijvers van Terlamen. We zullen even halthouden bij het Sterrenplekje Bolderberg. Het uitzicht is daar uiteraard zeer mooi..Wandeling Donkmeer


In maart komt onze lentewandeling eraan!

Zaterdag 15 maart trekken we naar het Donkmeer, gelegen tussen Overmere, Uitbergen en Berlare. Het Donkmeer heeft een wateroppervlakte van ca 86 hectare. Na het Schulensmeer is ‘de donk’ het grootste meer in Vlaanderen. Dertig hectare is beschermd natuurreservaat.

We verzamelen allen op de parking tussen 13h30 en 14h (ter hoogte van Donklaan 90, vlak voor de decoratiewinkel ‘Het huis aan de oever’) Van daaruit is het een klein eindje stappen naar cafe ‘Den Beeweg’waar we nog een drankje of sanitaire tussenstop kunnen nemen alvorens de voetjes te strekken.AYCO 10 januari 2014

    
Nieuwjaarswens 2014
  

                                          


Wandeling 18 januari 2014
 
Wandeling met nieuwjaarsreceptie in het Pajottenland.

Grootouders zijn extra welkom
.

Cultureel centrum TER LOO
Kareelstraat
1674 Bellingen
Terug naar nieuws