Familiedag: Reet 10-08-2011

De opkomst was niet denderend (26 man).
Dat heb je als je in de verlofperiode iets orgeniseert.
Het weer was niet "om over naar huis te schrijven" om het met de woorden van Kommil Foo te zeggen.





Toch konden we gezellig kubben.... een spel dat we voor het eerst leerden kennen, dankzij Kris en Annemie.
Leuk, zeker om volgend jaar terug te spelen. (misschien zelf een spel aanschaffen, zodat er meer liefhebbers kunnen "kubben")






 Wat zitten we daar in Reet op een knappe locatie ! !
Gerieflijke chalet, met veel comfort, prachtige natuur en goed onderhouden.... we kunnen ons moeilijk verbeteren.





En dan het eten.... we waren benieuwd wat Peter en Petra er gingen van bakken... wel, het was hemels lekker. In een héél grote pan (maar dan hééél groot) maakten onze koks van dienst er een waar paëllafestijn van. Dit samen met de nodige wijn erbij, "héérlijk, héérlijk" zou Toon Hermans zeggen.



Bedankt Peter en Petra !!!!




Het voornaamste van de namiddag was toch weer de goede sfeer. We voelden dat iedereen blij was om elkaar terug te zien. Ook leuk was de aanwezigheid van Stef, Roele Nils en Ayco. Als Stef en Roele ravotten, als we zien hoe Nils kan genieten van een ijsje (volgens Tinneke het lekkerste ijs van West-Europa) of als Ayco glimlacht, wordt iedereen gelukkig.....wat zien we die kinderen toch graag. Zo'n familiedag is moeilijk te overtreffen. Zelfs Chris en Dominique waren gekomen vanuit het verre Limburg. Ze hadden tot 5 uur 's ochtends gefeest op het huwelijksfeest van Lore en Liam. Langs deze weg nogmaals proficiat aan het jonge paar ! Wij weten het heel zeker: jullie horen bij elkaar !






groeten,
Jef